loading

GDPR

Pravila privatnosti

Ovim dokumentom opisano je kako tvrtka Future Enterprise d.o.o., Draganićka grana 9, Rudeš, 10 000 Zagreb (u daljnjem tekstu Future Enterprise d.o.o.) obrađuje osobne podatke.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Kontakt podaci prikupljeni na našim web stranicama neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na vaš upit.

Svoje osobne podatke u gore navedene svrhe dajete dobrovoljno što potrvđujete dajući jasnu i nedvosmislenu privolu. Navedeni podaci su nam nužni kako bi se ispunile svrhe u koju se prikupljaju i neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu bez ishođenja vaše izričite privole. Slijedom navedenog, ako uskratite tražene osobne podatke, Future Enterprise d.o.o. neće moći pristupiti po tom zahtjevu.

Obavještavamo vas da u svakom trenutku možete povući privolu na obradu vaših podataka bez posljedica te da će vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja vaše privole vaši osobni podaci više neće biti obrađivani te će u skladu s internim aktom Future Enetrprise d.o.o. - a biti brisani ili uništeni na siguran način.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim osobama izvan Future Enterprise d.o.o. - a. U slučaju davanja vaših osobnih podataka na korištenje trećim osobama, Future Enterprise d.o.o. će vas o tome prethodno informirati u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Vaši osobni podaci neće se proslijeđivati trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama.

Future Enterprise d.o.o. će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna radi postizanja svrhe u koju su prikupljeni, a najduže u roku određenom internim aktom kojim se uređuje obrada i pohrana tih podataka.

Za sva pitanja i informacije vezane uz ostvarivanje vaših prava na zaštitu osobnih podataka, slobodno se obratite na adresu info@future-enterprise.hr.

Pravila o kolačićima

Kako bi se osigurao ispravan rad ovog web mjesta, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Što su kolačići

Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri prelasku s jedne njihove stranice na drugu.

Na koji se način koristimo kolačićima?

Na nekim se našim stranicama koristimo kolačićima koji nisu prijeko potrebni za prikaz web-mjesta, no omogućit će vam ugodnije pregledavanje. Te kolačiće možete izbrisati ili blokirati, ali ako to učinite, neke funkcije te stranice možda neće raditi kako je predviđeno. S pomoću kolačića spremaju se podaci poput jezika preglednika, kod web trgovina proizvodi koji su u košarici ili listi želja, jeste li ili ne pristali na našu uporabu kolačića na toj stranici i sl.

Osobni podaci

Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju, a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod našim nadzorom. Kolačićima se ne koristimo ni u koje druge svrhe osim onih koje smo ovdje opisali.

Kolačići trećih osoba

Ponekad u statističke svrhe koristimo i vanjske usluge za praćenje korištenja stranica, poput Google Analytics. U tom slučaju, Google će na vaše računalo poslati svoje kolačiće - tzv. kolačiće treće strane. Isto se događa kada koristimo karte na Google Maps.

Kako se kontroliraju kolačići?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođavati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne. Ako ne želite na svome računalu primati kolačiće, svom pregledniku možete zadati da vas obavijesti kada ih detektira ili ih možete automatski sve odbiti. Također možete obrisati sve kolačiće koje ste već primili. Ako želite ograničiti ili blokirati kolačiće koji su vam već instalirani, možete to učiniti putem postavki svog preglednika. Na koji način, saznajte preko funkcije "Help"/"Pomoć" unutar preglednika ili na stranici www.aboutcookies.org, gdje možete naći detaljne upute koje se odnose na različite preglednike.