loading

Naše usluge

Adaptacije

Odlučili ste se na adaptaciju vašeg stambenog ili poslovnog prostora?

Imate mnogo pitanja i nedoumica, ali i želja? Bez brige, naš uhodani tim stručnjaka će pronaći najprikladnije rješenje za vas.

Svatko od nas želi prostor uređen upravo po našim željama, ali se uz želje javljaju i pitanja poput: Koje je to najprikladnije izvedbeno rješenje za moju kuću, stan ili poslovni prostor?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja ćemo vam rado ponuditi i sve temeljito pojasniti. Prvi korak procesa adaptacije je samo planiranje u kojem klijent iznosi svoje želje i zahtjeve. Zatim slijedi procjena naših stručnjaka koji uvidom u stanje objekta procjenjuju jeli takve zahvate moguće izvesti i u odnosu na to daju savjete i prijedloge. U konačnici je tu i naša ponuda, odnosno izrada financijski optimalne kalkulacije u odnosu na željene i potrebne zahtjeve, materijale, rad i strojeve.

Procesu adaptacije pristupamo s posebnom pažnjom, a sve kako bi svaki projekt bio izveden kvalitetno, profesionalno i na vrijeme. Kako bi rezultat adaptacije bio Vaš prostor iz snova iliti „ključ u ruke“, potrebno je efikasno koordinirati sve potrebne radove. Naši stručni i uhodani djelatnici već dugi niz godina uspješno su koordinirani u svim fazama adaptacije: rušenja i zbrinjavanja otpadnog materijala, zidarskih radova, vodoinstalaterskih radova, postavljanja vanjske i unutarnje stolarije, gruboj gradnji (zidanje, šalovanje i armiranje), molerskim/soboslikarskim radovima, knauferskim radovima i keramičarskim radovima.

Proces adaptacije može biti vrlo zahtjevan, posebice kod objekata starije gradnje, gdje i manja kriva stavka može narušiti statiku cijelog objekta. Tu dolazimo do potrebe za iskusnim i stručnim izvođačem radova kako bi se proces adaptacije odvio besprijekorno, a rezultat bio atraktivan i kvalitetno adaptiran prostor bez mane.

Naše usluge

Ostale usluge koje nudimo