loading

Naše usluge

Izgradnja obiteljskih kuća

Rješenje stambenog pitanja je vrlo važan korak u životu svakog odraslog čovjeka. Kupnja postojeće obiteljske kuće može biti dobra prilika, ali sa sobom nosi i mnoge mane. Što je prednost izgradnje vlastite obiteljske kuće?

Glavna je prednost živjeti u kući koja je izgrađena baš po vašim željama, a uz to ste sigurni da je kuća sigurna, funkcionalna i komforna. Obiteljsku kuću možete izgraditi i sami, ali kako bi proces gradnje prošao bez stresa, a useljenje bilo u realnom roku, prepustite se u ruke profesionalne građevinske tvrtke.

Cijene obiteljskih kuća variraju i ovise o više faktora poput vrsti materijala i konstrukcije, tipu kuće (prizemnica, katnica, kaskadna kuća), transportu prema gradilištu i vrsti radova.

Naša tvrtka se može pohvaliti nizom zadovoljnih klijenata i dugogodišnjim iskustvom u izgradnji različitih tipova obiteljskih kuća po najvišim standardima kvalitete.

Radovi koje obavljamo ovisno o željama klijenta su:
•    GRUBA GRADNJA (zidanje, šalovanje i armiranje)
•    MOLERSKI/ SOBOSLIKARSKI RADOVI (ugradnja i zaštita fasade, struganje, gletanje i bojanje zidova)
•    ZIDARSKI RADOVI (klasično zidanje, žbukanje, sanacije betona, priprema i izravnavanje podloge za završne obloge, industrijske podove, podne cementne glazure)
•    KNAUFERSKI RADOVI (ugradnja pregradnih zidova, spuštenih stropova i zidne podloge, izolacija)
•    KERAMIČARSKI RADOVI (lijepljenje keramike, ugradnja dodatnih elemenata, fugiranje i silikoniranje)
•    VODOINSTALATERSKI RADOVI (ugradnja vodovodnih instalacija, priključak za potrošače, priključak na cijevi otpadnih voda, zamjena cjevovoda, rekonstrukcija vodovoda, popravak odvodnih i dovodnih cijevi, ventila i slavina

Naše usluge

Ostale usluge koje nudimo