loading

Naše usluge

Izgradnja višestambenih građevina

Investitor ste koji planira izgradnju višestambene građevine? Potrebna vam je građevinska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom? Obratite nam se s punim povjerenjem za izgradnju višestambene građevine po najvišim standardima.

Do sada smo uspješno izgradili moderne i energetski učinkovite višestambene građevine, a svojom kadrovskom i tehničkom opremljenošću možemo jamčiti maksimalno kvalitetnu izvedbu poštujući dogovoreni rok realizacije. 

Višestambene građevine su za investitore financijski, izvedbeno i funkcionalno najpovoljniji oblik ulaganja u nekretnine. Naime, izgradnja višestambene građevine s 10 jedinica je jednostavnija i vremenski učinkovitija od gradnje 10 različitih obiteljskih kuća.

Svakom projektu pristupamo maksimalno profesionalno i otvoreni smo za dogovore oko najsitnijih detalja. U odnosu na vaše zahtjeve i želje obavljamo širok spektar građevinskih i obrtničkih radova: pripremni radovi na gradilištu, šalovanje, ugradnja armature, betoniranje, zidanje, unutarnje uređenje, instalaterski radovi, hidroizolacija, termoizolacija, izrada fasade i krovišta, uređenje okućnice sa svim radovima.

Radovi koje obavljamo ovisno o željama klijenta su:
•    GRUBA GRADNJA (zidanje, šalovanje i armiranje)
•    MOLERSKI/ SOBOSLIKARSKI RADOVI (ugradnja i zaštita fasade, struganje, gletanje i bojanje zidova)
•    ZIDARSKI RADOVI (klasično zidanje, žbukanje, sanacije betona, priprema i izravnavanje podloge za završne obloge, industrijske podove, podne cementne glazure)
•    KNAUFERSKI RADOVI (ugradnja pregradnih zidova, spuštenih stropova i zidne podloge, izolacija)
•    KERAMIČARSKI RADOVI (lijepljenje keramike, ugradnja dodatnih elemenata, fugiranje i silikoniranje)
•    VODOINSTALATERSKI RADOVI (ugradnja vodovodnih instalacija, priključak za potrošače, priključak na cijevi otpadnih voda, zamjena cjevovoda, rekonstrukcija vodovoda, popravak odvodnih i dovodnih cijevi, ventila i slavina)

Naše usluge

Ostale usluge koje nudimo